subota, 20. aprila 2024.

Za medije 7,3 miliona dinara iz gradskog budžeta

Objavljeno: 26. marta 2019.

VALJEVO- Za valjevske medije ove godine, iz gradskog budžeta, za sufinansiranje projekata u oblasti javnog informisanja izdvojeno je 7,3 miliona dinara za 21 projekat. Najviše novca je dobila „Vujić televizija“, a na spisku onih kojima je opredeljen novac iz gradske kase za medijske projekte je više udruženja i preduzeća čije je sedište van Valjeva.

VTV će dobiti 1,85 miliona dinara, a TV Valjevo plus 860.000, a beogradsko Udruženje gradjana “Zajedno do jednakosti” 700.000 dinara. Za „Info 24 Media“ je opredeljeno pola miliona dinara, za „Studio M“ 480.000, za beogradski „Global Media Broadcast“ 410.000 dinara, dok je za beogradsku firmu „ In network solution“ izdvojeno 400.000 dinara. Za projekat Radija 014 je opredeljeno 300.000 dinara, za portal Patak online 250.000, a za beogradski SOS kanal plus 220.000 dinara, koliko je dobio i Nenad Kurdić PR atelje za oblikovanje i izradu predmeta od drveta Jelena ART JK Valjevo.

„Media advertising doo“ iz Beograda dobiće 210. 000 dinara, portal Valjevska posla i Televizija „As“ iz Šapca po 160.000 dinasra, beogradsko preduzeće „Simona 2014“  i „Divčibare info“ po 120.000 dinara, Rom pres iz Niša 90.000 dinara, Radio Istočnik i produkcija „Šešir“ po 70.000 dinara, Kolubarske doo 60.000 dinara, a Slavica Savić Vujanac PR Veb portal Vamedia 50.000 dinara. Na konkurs koji je raspisala Gradska uprava je stiglo 45 projekata, a iz gradskog budžeta, po odluci Komisije, biće finansiran 21 projekat.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *