četvrtak, 29. februara 2024.

Za mesto višeg tužioca prijavilo se devet kandidata

Objavljeno: 2. oktobra 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Državno veće tužilaca objavilo je oglas za izbor 85 javnih tužilaca u Srbiji. Za tužioca Višeg tužilaštva u Valjevu se prijavilo devet kandidata, za tužioca u Osnovnom tužilaštvu prijavilo se šest kandidata. Pored aktuelnog višeg tužioca Miodraga Plazinića, na to mesto su konkurisali njegovi zamenici Nenad Marinković i Zlatko Šulović, zatim Zoran Obradović, Nebojša Janković, Vukašin Vujičić, Snežana Jovanović, Dragana Marković i Aleksandra Grbović. Kako je objavljeno na sajtu Državnog veća tužilaca, sa njima će biti obavljen razgovor u Državnom veću tužilaca u sredu, 7. oktobra. Kako saznajemo, šest kandidata za Osnovno tužilaštvo, među kojima je i aktuleni tužilac Mile Nikolić, koji je ponovo konkurisao na to mesto, na razgovor će biti pozvani u drugoj polovini oktobra. Državno veće tužilaca će nakon celokupnog postupka postaviti tužioce u 85 gradova i opština u Srbiji.

 

3 komentara na “Za mesto višeg tužioca prijavilo se devet kandidata

  1. Plazinic boze ima li te?Sumnajmo da u fiokama ima jos dosta materijala koji nisu videli svetlo dana , a morali su!!Beograde gledaj ,,,,,,,

    0

    0
  2. U Valjevu samo Valjevac ne bi smeo da bude Tužilac. Onda smo ga ugasili. Zos je štitio sve što je ikada video na ulici, kučiči su bili zaštićeni dok je on bio Tužilac.

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *