utorak, 28. maja 2024.

Za novogodišnje praznike Divčibare rasprodate

Objavljeno: 28. decembra 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Privatni smeštaj na Divčibarama za novogodišnje praznike praktično je već rasprodat, a pune se i divčibarski hoteli u skladu sa epidemiološkim merama, zbog čega je broj gostiju ograničen. Cene smeštaja na vodećoj turističkoj destinaciji valjevskog kraja su oko 10 odsto više nego lane.

“Sav privatni smeštaj, apartmani, vile i vikendice, praktično su u potpunosti izdate. Interesovanje turista, kao i tokom cele godine, veoma je veliko. Većina hotela je svoje dozvoljene kapacitete, zbog epidemioloških mera, već rasprodala do 3. januara, dok u apartmanima i vikendicama gotovo da više nema slobodnog mesta. Očekuje se da će u periodu do 21. januara popunjenost svih smeštajnih kapaciteta na Divčibarama, onih koji se budu izdavali, biti stoprocentna”, pričaju divčibarski ugostitelji i hotelijeri.

Što se tiče cena, s obzirom da su smeštajni kapaciteti sada takvi da ima hotela sa četiri zvezdice rizort tipa gde je za gosta obezbeđeno sve, preko hotela srednje kategorije, do apartmana i vikendica domaće radinosti, one su za klijentelu različite dubine džepa i više su od 5 do 10 odsto u odnosu na lane. U hotelima se kreću od 2.500 do preko 8.000 dinara za dnevni polupansion, a izjajmljivanje apartmana zavisno od kategorije, strukture i lokacije, košta od 20 do 50 evra na dan. Cene hrane i pića na Divčibarama nisu menjane.

Posebnih popusta za novogodišnju večeru, u sklopu novogodišnjih aranžmana u većini hotela na Divčibarama koji su se uopšte odlučili da organizuju neki vid proslave Nove godine, neće biti.

Cene novogodišnjih aranžmana u divčibarskim hotelima ostale su na prošlogodišnjem nivou, a za goste je za 31. decembar, bez posebnog popusta, uključena i svečana večera, bez muzike i sa ograničenim radnim vremenom hotelskog restorana s obzirom na propisane epidemiološke mere.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *