utorak, 5. marta 2024.

Za rekonstrukciju Doma zdravlja izdvojeno 273 miliona dinara

Objavljeno: 6. septembra 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Valjevski Dom zdravlja uskoro će biti rekonstruisan! Za radove je izdvojeno 273 miliona dinara, a taj posao biće finansiran preko Kancelarije za javna ulaganja. Javnu nabavku za rekonstrukciju Doma zdravlja je raspisala Gradska uprava. Otvaranje ponuda je 17. septembra, a predviđena je adaptacija zgrade, radovi na rekonstrukciji objekta, krovovezački, krovopokrivački i sa njima povezani radovi, kao i zamena stolarije, mašinske i elektro instalacije na objektu Doma zdravlja.

Direktorke Doma zdravlja Branke Antić potvrdila je za portal Patak online da će radovi na rekonstrukciji tog objekta početi odmah po okončanju javne nabavke. Prema njenim rečima, u planu je da se prvo uradi rekonstrukcija krova Doma zdravlja.

„Planirana je adaptacija komletnog Doma zdravlja, od podruma do krova. Plan je da se prvo rekonstruiše krov, da bi u zimskim mesecima mogli da se izvode ubnutrašnji radovi i radovi na nižim spratovima Doma zdravlja. U planu je i zatvaranje terasa, čime ćemo dobiti dodatni prostor, kao i potpuna zamena stolarije. Pored toga, biće rekonstruisan prostor gde je smeštena Hitna pomoć, a oni će nakon ovih radova dobiti veći i uslovniji prostor. Uz to, na zgradi Doma zdravlja biće postavljena nova fasada, a planirano je i natkrivanje parkinga“, kaže direktorka Doma zdravlja Branka Antić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *