nedelja, 21. jula 2024.

Za reli se prijavilo 30 posada

Objavljeno: 16. maja 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- Mionica je ove godine mesto u kome se otvara sezona reli takmičenja u Srbiji. AK Fam MM Pover sa Auto-moto savezom Srbije i Sportskim auto i karting savezom Srbije pod pokroviteljstvom Opštine Mionica organizuju 17. i 18. maja sportsku manifestaciju “3. Mionica Reli“. Za auto reli koji se boduje za FIA Centralno evropski zonski reli šampionat, Međunarodno zonsko reli prvenstvo Srbije i Nacionalni reli šampionat Srbije prijavilo se čak 30 posada. Pred takmičarima je staza duga 200 kilometara, od čega je 69,30 kilometara specijalnih ispita.

Ceremonijalni start je planiran za sutra u 20:31 čas na Trgu vojvode Živojina Mišića, dok takmičarski dan počinje u subotu 18. maja. Proglašenje pobednika je subotu od 18:10 časova, nakon čega će od 20 časova posetioci ove sportske manifestacije moći da uživaju u koncertu „Nevernih beba“.

OBUSTAVA SAOBRAĆAJA

Zbog reli takmičenja u subotu, 18. maja, biće privremeno obustavljen saobraćaj na sledećim putevima:

-Na delu državnog puta od Rajkovića do Bogdanovića brda u vremenu od 7:30 -14:30 časova;

-Na delu puta Mionica-Rajković od raskrsnice Divčibare-Ključ ka Ključu pa pored fabrike vode Moni preko raskrsnice za Đurđevac do raskrsnice u Rajkoviću za Valjevo i Divčibare u vremenu od 7:30-14:30 časova;

-Na delu puta Slovac-Virovac-Tabanović od raskrsnice sa putem Slovac-Divci do raskrsnice sa putem za Tabanović u vremenu od 13:00-19:00 časova;

-Na delu državnog puta Brežđe –Mionica, Bogdanovića brda do centra sela Brežđe pa do škole u Brežđu do raskrsnice sa putem Mionica-Divčibare u vremenu od 14:00-20:00 časova.

Organizator trke će postaviti, a po isteku odobrenih termina ukloniti privremenu signalizaciju za obustavu saobraćaja.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *