sreda, 17. aprila 2024.

Za SNS pobeda na izborima velika obaveza, SPS zadovoljan rezultatom

Objavljeno: 23. juna 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Valjevski naprednjaci apsolutno su zadovoljni izbornom pobedom, a zadovoljstvo su iskazali i drugoplasirani socijalisti, prvi su utisci iz ove dve stranke nakon održanih nedeljnih lokalnih izbora.

Na konferenciji za novinare u SNS rečeno je da su zadovoljni rezultatima izbora, a nosilac liste i budući gradonačelnik Lazar Gojković se zahvalio građanima na poverenju, a medijima na korektnom izveštavanju.

“Odneli smo ubedljivu pobedu i na republičkim i na lokalnim izborima. Ubedljiva pobeda i poverenje građana pred nas stavljaju ozbiljne zadatke i obavezu da budemo odgovorniji,ozbiljniji o marljiviji. Da ono što smo obećali i učinimo i tako će i biti. Verujem da ćemo od Valjeva napraviti bolje mesto za život svih nas i naše dece”, rekao je Gojković.

On je dodao da uskoro očekuje i sednicu Skupštine grada, ali da se još uvek nije govorilo o eventualnim koalicijama sa partijama koje su prešle cenzus.

“Mi želimo da lični interesi i svađe budu istorija i da sa svima bude korektna saradnja i da se radi samo u interesu grada i građana”, poručio je Gojković.

Izbornim rezultatom zadovoljni su i u SPS gde su na konferenciji za novinare rekli da je to dobar rezultat koji ne odstupa od glasova koje su socijalisti imali 2016 godine. Nosilac liste SPS Đorđe Milanović se zahvalio svima koji su im dali glas i čestitao je Lazaru Gojkoviću i SNS na pobedi.

“Pobednik izbora je SNS i na njima je da odluče koga će pozvati na pregovore za formiranje nove lokalne vlasti. Ako nas pozovu svakako ćemo razgovarati, a ako ne bićemo konstruktivna opozicija”, poručio je Milanović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *