nedelja, 25. februara 2024.

Za vikend u Petnici 5.500 kupača

Objavljeno: 11. jula 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Ovog vikenda, zbog toplog vremena, petnički bazeni su privukli veliki broj posetilaca, kako iz Valjeva, tako i iz okolnih mesta, ali i ljudi iz drugih gradova Srbije. Samo tokom proteklog vikenda na bazenima u SRC „Petnica“ je prodato 5.500 ulaznica. Iako je od početka letnje sezone bilo dosta dana bez sunca i kišovitih dana, u Ustanovi za fizičku kulturu „Valis“, koja gazduje petničkim bazenima, kažu da su do sada prodali veći broj ulaznica nego prošle godine u istom periodu.

„ U junu prošle godine prodali smo 12.250, a ove godine 13.500 ulaznica, dok smo samo za prvih 10 dana jula ove godine prodali 12.100 ulaznica. Pored kupača iz Valjeva, na bazenima u Petnici imamo veliki broj gostiju sa strane. Od početka letnje sezone sve funkcioniše po planu, tako da nikakvih problema na petničkim bazenima nije bilo“, kaže direktor „Valisa“ Aleksandar Mijailović.

Dnevna ulaznica za petničke bazene je 200 dinara. Cena je nepromenjena već nekoliko godina i znatno je niža u odnosu na bazene u Banji Vrujci.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *