utorak, 28. maja 2024.

Zašto je problem dr Boško Đukanović?

Objavljeno: 8. marta 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Vladajuća većuna u Skupštini grada nije prihvatila predlog da se na današnjoj sednici glasa o predlogu da dr Boško Đukanović bude proglašen počasnim građaninom Valjeva, kao i kandidatima za godišnje nagrade. To su inicirali odbornici Demokratske stranke u Udruženja građana „Pobeda“, ali predlog nije dobio potrebnu skupštinsku većinu. Odbornica DS Milka Erić Vasiljević je rekla da vladajuća koaliciji javnosti duguje objašnjenje zbog čega u petak nije održana sednica lokalnog parlamenta, kao i to zbog čega je promenjen dnevni red današnje sednice, sa koje je skinut predloga vezan za dr Đukanovića i za godišnje nagrade Valjeva.

Gradonačelnik Valjeva Stanko Terzić je sa skupštinske govornice poručio da se greške vezano za godišnje nagrade ponavljaju iz godine u godinu. On je dodao da se lično zalagao za to da se na današnjoj sednici raspravlja o dobitnicima godišnjih nagrada i predlogu da dr Đukanović postane počasni građanin Valjeva, ali tvrdi da nije bilo političke volje za to.

Gradonačelnika smo hteli da pitamo ko od političkih partija iz vladajuće koalicije nije želeo da se ove tačke nađu na dnevnom redu, međutim odgovorio nam je da „sada ne može da priča, jer je današnji dan veoma težak dan“. Predlog da se ove dve tačke nađu na sednici Skupštine grada dobio je podršku samo 14 odbornika, što je nedovoljno.

Jedan komentar na “Zašto je problem dr Boško Đukanović?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *