četvrtak, 25. jula 2024.

„Branitelji“ Gračanice upali u hol gradske kuće

Objavljeno: 8. marta 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Današnje skupštinsko zasedanje obeležio je upad  grupe građana, koji sebe nazivaju „braniteljima“ Gračanice, u hol zgrade gradske kuće. Oko 50 ljudi koji traže da manastir Gračanica zbog punjenja akumulacije „Rovni“  ne bude potopljen, je tokom skupštinskog zasedanja, ušlo u hol. Oni su pevali rodoljubive pesme i nosili transparente na kojima su ispisane poruke u kojima se traži da se odustane od potapanja manastara Gračanica. Na licu mesta je bio prisutan veliki broj pripadnika policije, koji su bili raspoređeni po holovima i hodnicima, ali oni nisu intervenisali, tako da su branitelji Gračanice nesmetano svoj protest izazili zauzimajući hol u gradskoj kući. Pored rodoljubivih pesama sporadično su upućivali i političke poruke, poput,  „bando crvena“.

6 komentara na “„Branitelji“ Gračanice upali u hol gradske kuće

 1. Ovo je zaista nenormalno. Ja kao običan građanin ne mogu da uđem u zgradu Gradske skupštine i obavim nešto od poslova, a ovi Radikali i bradata strašila pod Bradićevom komandom mogu da se šetkaju kako i kada hoće. A i onaj Poćuta pali vatru sa svima. Pa i Crkva vas se svih odrekla. Anatema je na vas bačena. Urazumite se. Gračanice više nema, bar ne u valjevskom kraju. Tačka.

  6

  4
 2. Marko Antihristu , sto nisi dosao dan ranije ili posle sramoto roda { ako si Srbin } da ovako blebeces.

  4

  8
 3. Ranadza, za Vas se najpre ne zna da li ste muško ili žensko. A za blebatanje – šta ste blebetali sa “svetinjama“ po Valjevu i okolini – blebetali ste. Odzvonilo Vam je poodavno. Sada lepo sve “svetinje“ koje nosate od nemila do nedraga popakujte u Vašu Novu Crkvu ili Hram, pa liturgijajte slobodno. Samo me čudi zašto Vas i Vama slične Regularna loža SPC trpi da se ovako raspopsko, feudalno i poniživački ponašate po Duhovnoj prestonici Srbije – Gradu Valjevu?

  3

  2
 4. A ti si Baba narikača, otpadnik od regularne lože SPC i sotonin bliži rođak. Izađi ti sa punim imenom, Luciferu!

  2

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *