nedelja, 23. juna 2024.

Zašto nije potpisan ugovor o zakupu ski staze?

Objavljeno: 2. februara 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Iako je još krajem novembra prošle godine  Gradsko veće donelo odluku da skijalište „Crni vrh“ da u zakup valjevskom preduzeću „Kej“, ugovor o zakupu sa tom firmom još uvek nije potpisan. Grad je odlučio da ski stazu da u zakup preduzeću „Kej“  na 15 godini po ceni od jednog dinara, uz obavezu veštačkog osnežavanja ski staze. Međutim, ušli smo već u treći mesec nakon donošenja odluke o izdavanju skijališta, a ugovor o zakupu nije potpisan. Načelnik Gradske uprave Aleksandar Vujić Subotić kaže da su proteklih meseci vođeni razgovori sa potencijalnim zakupcem i da su rešene sve nedoumice koje su postojale, tako da se narednih dana očekuje i potpisivanje ugovora.

Na pitanje šta je bio „kamen spoticanja“ u ovim pregovorima, Vujić Subotić kaže da većih problema nije bilo, već su samo rešavali tehničke stvari. Vujić Subotić kaže da po predloženom ugovoru, čije se potpisivanje očekuje narednih dana, Grad nema dodatnih obaveza prema preduzeću „Kej“  u odnosu na one koje su definisane konkursom.

Ski staza „Crni vrh“ na Divčibarama ne radi već drugu godinu za redom. Ni prošle ni ove godine „Valis“, kome je Grad poverio skijalište na gazdovanje, nije uspeo da na vreme pripremi stazu i otvori je za skijaše.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *