nedelja, 26. maja 2024.

Završavaju se radovi na rehabilitaciji trotoara

Objavljeno: 21. februara 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- U Mionici se završavaju radovi na rehabilitaciji i rekonstrukciji trotoara, u dužini od četiri kilometra. Radovi se izvode u Ulici Dr Jove Aleksića, a potom će se nastaviti u Vojvode Mišića.

Prošle godine je završeno 2,5 kilometara u Kolubarskoj ulici, Ulici kneza Grbovića, Dr Ljubomira Mihailovića, Rake Tešića i delu Dr Jove Aleksića čime je značajno unapređena bezbednost pešaka, a naročito đaka i dece.

„Najfrekventnije ulice u Mionici nisu imale trotoare. To smo morali da rešimo. Povećana je bezbednost pešaka, a naša varoš je dobila lepši izgled. Vlada Srbije opredelila je 18,2 miliona dinara za rehabilitaciju trotoara u Mionici. Zahvaljujući politici predsednika Aleksandra Vučića, Mionica se razvija. Postajemo moderna varoš koja nudi nove sadržaje. U prethodnoj godini asfalitrali smo više od 50 kilometara puteva u opštini, a u Mionici više od 7 kilometara. Takođe, prošle godine započeli smo realizaciju  projekta izgradnje kanalizacione mreže vredne 1,2 milijarde dinara“, rekao je predsednik opštine Mionica Boban Janković.

Radovi u mioničkoj opštini

On je najavio da će ove godine u Mionici započeti i rekonstrukcija centralnog parka.

„Uskoro će početi rekonstrukcija centralne pešačke zone, a radovi na Kući Kolubarske bitke napreduju. Realizovaćemo ovaj veliki projekat u oblasti kulture, a  Mionica će se ponositi tom izvanrednom građevinom“, kazao je Janković.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *