utorak, 28. maja 2024.

Završen Mountain Music Fest

Objavljeno: 17. avgusta 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn

 VALJEVO– Šesti po redu Mountain Music Fest završen je juče na Divčibarama. Po prvi put u trodnenvnom izdanju, festival je ugostio preko 3.000 ljudi iz različitih krajeva Srbije i regiona, koji su uživali u zvucima kvalitetne muzike na ski stazi Crni vrh.

Prve večeri, na glavnoj bini nastupili su z++, Tkač i Stereo Banana, dok su u subotu posetioci đuskali i pevali uz Idu Prester, Funk Shui, Bvanu i Neznane Ludake, Lost Propelleros i Dram. Drugog dana festivala, na Vinil stejdžu u šumi ploče su tradicionalno zavrteli momci iz White City Soul-a, Timbe, Peppe i FUNKcioner, a festival je ove godine zatvoren MMF afterparty-jem popularnog BeGe Funka.

Pored sjajnog rok i elektronskog zvuka, organizatori festivala su i ove godine potrdili da obezbede bogat program za posetioce različitih uzrasta. U hladu Čudesne šume, za najmlađe su organizovane kreativne radionice, avanturistički i edukativni sadržaji, dok su ljubitelji prirode i sporta mogli da uživaju u Trci boja, panoramskoj vožnji žičarom i brojnim drugim aktivnostima.

„Mountain Music Fest je i ove godine pokazao da popularnost butik festivala raste iz godine u godinu i da glavni parametari uspešnosti festivala više nemaju komercijalan karakter. Poštujući sve propisane epidemiološke mere, drago nam je da smo i ove godine uspeli da posetiocima svih uzrasta obezbedimo jedinstveno festivalsko iskustvo i nastojaćemo da tradiciju odličnog provoda i pozitivne energije održimo i u narednim godinama“, izjavio je Matija Tripković, jedan od organizatora festivala.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *