sreda, 24. aprila 2024.

Završena Opštinska liga u fudbalu

Objavljeno: 8. februara 2024.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pobednička ekipa, foto: Opština Mionica
Pobednička ekipa, foto: Opština Mionica

MIONICA- U Mionici je pred punim tribinama završena treća sezona Opštinske lige u fudbalu u kojoj je učestvovalo 15 ekipa  koje čine firme, ustanove i naselja sa teritorije opštine. Nakon tri meseca uzbudljive igre prvo mesto osvojila je ekipa varoš Mionica, drugo selo Brežđe, a treće mesto pripalo je selu Mionica.

Zahvalnice svim ekipama i pehare pobednicima uručio je predsednik opštine Mionica Boban Janković.

Uručenje nagrada, foto: Opština Mionica

„Čestitam pobednicima i svim učesnicima Opštinske lige u fudbalu. Drago mi je da je ovo takmičenje posećeno i da smo se ovde u našoj hali sportova okupljali svake nedelje bodreći naše sinove, očeve, komšije, prijatelje. Sport je važan, povezuje ljude, i sada sa ove vremenske distance vidimo koliko je bilo važno da obnovimo halu i da stvorimo što bolje uslove. U narednom periodu nastavićemo sa ulaganjima u sport“, rekao je Janković.

Publika, foto: Opština Mionica

Mioničani i posetioci su bili veoma zainteresovani za ovo takmičenje, a tome svedoči i podatak da je svaku utakmicu pratilo skoro 700 gledalaca. Osim utakmica Opštinske lige, gledaoci su mogli da pogledaju i utakmice najmlađih polaznika škole fudbala FK „Ribnica“ iz Mionice.

U okviru sportskih dešavanja, u Mionici se trenutno igra i Mini maksi liga uzrasta od 7 do 11 godina svrstanih u 32 ekipe iz 9 klubova sa teritorije Kolubarskog okruga, a najbolji timovi iz pet starosnih kategorija će se plasirati na regionalno takmičenje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *