subota, 20. aprila 2024.

Zbog toplovoda zatvoren deo Pantićeve ulice

Objavljeno: 16. maja 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Zbog radova na daljoj toplifikaciji Valjeva danas  je za saobraćaj zatvorena Pantićeva ulica, od raskrsnice sa Ulicom Vojvode Mišića do raskrsnice sa Pop Lukinom ulicom. Direktor gradske toplane Dejan Filipović objašnjava da će radovi u Pantićevoj, od raskrsnice sa Ulicom Vojvode Mišića do Tehničke škole, biti završeni do 30. maja. „Danas su počeli radovi na daljoj toplifikaciji Valjeva. Očekujem da će čim se završe radovi na iskopu u Pantićevoj ulici biti otvorena jedna saobraćajna traka. Taj posao bi trebalo da bude završen za nekoliko dana, tako da Pantićeva ulica nakon toga neće biti u potpunosti zatvorena za saobraćaj, već se se vozila naizmenično propuštati“, objašnjava Filipović.

Kako je ranije saopšteno iz Gradske uprave postavljanjem cevi u delu Pantićeve, Karađorđeve i Sinđelićeve ulice  završiće se izgradnja glavnih magistralnih vodova toplovoda u okviru projekta KFW 4. Ukupna vrednost dosadašnjih i radova koji predstoje, kao i postavljanje 54 podstanice, iznosiće oko 2,5 miliona evra.

Posle radova u Pantićevoj ulici, tokom leta očekuju se radovi od raskrsnice Dušanove i Karađorđeve ulice do raskrsnice Karađorđeve i Radničke ulice, kao i radovi u Sinđelićevoj ulici od ugla sa Ulicom Ljube Kovačevića do Naselja „27. novembar“.

Izvođač radova je beogradska firma „Štrabak“.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *