nedelja, 26. maja 2024.

Željko Vasić i Adil na „Danima Lajkovca“

Objavljeno: 27. jula 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

LAJKOVAC- Programi koji će privući najveću pažnju na „Danima Lajkovca“ jesu koncert pop muzičara Željka Vasića u četvrtak 28. jula i folk pevača Adila Maksutovića u subotu 30. jula. Oba koncerta biće održana na Gradskom trgu, ispred zgrade Opštine Lajkovac, od 22 časa.

Kulturni centar „Hadži Ruvim“ je sinoć organizovao koncert dr Momčila Aleksandrića, svetski priznatog gitariste iz Lajkovca, a za danas je najavljeno otvaranje izložbe polaznika Likovne škole, dok će sutra na Gradskom trgu od 19.30 biti izvedena predstava „Varoške priče“. Iste večeri od 22 časa je koncert popularnog pop pevača Željka Vasića, kome će od 20.30 predgrupa biti lajkovački „Lakustik bend“.

Na Gradskom trgu 29. jula od 18 časova je uvek popularni Dečji dan, na kojem najmlađe očekuju pozorišna predstava, nastupi folklornog i baletskog ansambla, vokalnih solista, mađioničari, klovnovi, žongleri, animatori itd.

U petak 30. jula od 8 časova je sveta arhijerska liturgija povodom slave varoši, Ognjene Marije, posle čega će u porti crkve Svetog Dimitrija nastupiti folklorni ansambl KC „Hadži Ruvim“.

Tog dana je i veliki narodni vašar, a u večernjim  satima na Gradskom trgu i finiš manifestacije „Dani Lajkovca“: od 20.30 sati koncert grupe „Mikuša i Mira“, a od 22 časa koncert Adila Maksutovića.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *