utorak, 25. juna 2024.

Žikina šarenica na Tešnjarskim večerima

Objavljeno: 11. avgusta 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Emisija „Žikina šarenica“ biće emitovana u subotu uživo iz Valjeva, dok će voditelj te emisije Živorad Žika Nikolić, biti oficijelni voditelj na otvaranju ovogodišnjih „Tešnjarskih večeri“, koje počinju u petak, 14. avgusta. „Žikina šarenica“ snimaće se na Trgu Živojina Mišića u subotu od 9 do 11 časova. Pojedini predstavnici Grada tvrde da dolazak „Žikine šarenice“ u Valjevo građane neće ništa koštati, a da će preko sponzora biti obezbeđen novac za plaćanje troškova smeštaja za 65 ljudi, koji su zaduženi za realizaciju i organizaciju ove emisije koja se emituje subotom i nedeljom na Prvom programu RTS.

4 komentara na “Žikina šarenica na Tešnjarskim večerima

 1. Samo je falila Žikina šarenica i da se Tešnjarske večeri konačno nazovu pravim imenom! Tešnjarske su odavno postale najobičnije vašarište i prizemna zabava za nezaposlen narod željnog makar kakve zabave, bez jasnog koncepta. Daj pljeskavice, daj kokice, postavi svuda tende sa kojekakvim drobežom od ponude i prikaži najjeftinije izvedbe za milione! Grad za to svake godine po nekoliko miliona miliona, Da li iko zapita čemu ovakva manifestacija koja ne da gradu nikakav efekat? Da li iko napravi računicu a šta je dobijeno za uložene pare, sem naravno vašarišta? Sad samo da konferansije i maskota bude Žika šarenica! To je to, meta je pogođena! U sred grada poselo!

  0

  0
  1. Ne slazem se sa ovim komentarom jer emisija kao Zikina sarenica promovise sva lepa mesta u Srbiji! i To moze biti dobar marketing za grad u kome se vec odavno nista ne desava ! Jedini nacin da se odrzi poneki koncert su bas Tesnjarske veceri! A sto se tice izbora izvodjaca razliciti su pa ih ima za svaciji ukus! Dobar izbor ovog leta!

   0

   0
  1. Жикина шареница је пре три године „промовисала“ у Бранковини Дане малине?! И шта би? Шта је то толико порасло, умножило се, развило у овом нашем крају? Проблем је што Жика, кога колоквијално зову сељак, има јасан циљ а то је да добро наплати када се покрене, да добро наплати од сваког кога у своју емисију дведе! И то је сасвим исправно. Овде је заправо највећи проблем што Тешњарке вечери одавно немају никакав концепт, што се годинама уназад тумара са идејом шта би се с том манифестацијом, што нема никаквог унапређења идеје….Зараду имају само појединци а град то, ма како сваке године понављали како је буџет мали, скупо, прескупо плати! Камо лепе среће да се такав новац уложи у нешто паметније, корисније. Док се не смисли како и шта од Тешњарских вечери!

   0

   0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *