utorak, 25. juna 2024.

Asfalt stigao u 13 ubskih sela

Objavljeno: 18. maja 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

UB- U ubskim selima do sada je urađeno šest kilometara asfaltnih puteva. Asfalt je do sada je dobilo 12 sela u ubskom kraju, a u toku su radovi na asfaltiranju deonice lokalnog puta u selu Čučuge, koji vodi ka seoskom groblju. To je 13. deonica koja se radi novcem koji je obezbedilo JP “Putevi Srbije”. Nedavno su 500 metara asfaltnog puta dobili žitelji Trlića, u zaseoku Suva jaruga, tako da je ispunjeno obećanje koje je meštanima tog sela dao prošle godine predsednik Uba Darko Glišić.

„Ovo je nešto najvrednije što je za nas uradila opština. Put je glavni preduslov za normalan život, a naročito zbog toga što u našem selu ima dosta mladih. Nedostaje nam još 500 metara da bi asfalt stigao i do ostalih kuća i dobili smo obećanje predsednika da će to biti urađeno do kraja godine“, rekao je meštanin Trlića Draga Petrović.

Za godinu dana ovo je treća deonica koja je asfaltirana u Trliću. U tom selu žive i roditelji našeg proslavljenog fudbalera Radosava Raće Petrovića, a prvog čoveka ubske opštine dočekala je njegova majka.

U planu je da u ovoj godini asfalt bude urađen u još 17 ubskih sela. Što se tiče same varošice, lokalna vlast namerava da u ovoj godini rekonstruiše pet ulica, a kako je najavio prvi čovek Uba Darko Glišić, radovi bi trebalo da počnu u junu.

2 komentara na “Asfalt stigao u 13 ubskih sela

  1. Xaxaxaxa ja ne verujem prvi covek na Ubu strasno. Sta je taj covek uradio nista ama bas nista. Radi puteve za sva sela oko Uba a gde su tu Brgule, Radljevo, Kalenic, Liso Polje. Covek se ne zalaze uopste za ta sela, nikad nije dosao da vidi kakav je put kroz ta mesta, ulicno osvetljenje ne radi i on nasao da prica o necemu. Strasno.

    0

    0
  2. Tako je ni mi u novacima u zaseok grančica nemamo puta makar da hoću da prespu sitnim kamenom već uturilnam krupni kamen 64 klase a kamoli danam asvaltu raju a zovu koga ćemo da glasamo nji nećemo sigurno neka i je sramota

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *