nedelja, 16. juna 2024.

ASNS za posao za stalno za 300 „Krušikovaca“

Objavljeno: 24. avgusta 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Asocijacija slobodnih i nezavisnih sindikata podnela je inicijativu da oko 300 radnika valjevske vojne fabrike “Krušik”, koji su angažovani trenutno po ugovoru na određjeno vreme, budu zaposleni za stalno, saopštio je ASNS.

Po proceni ovog sindikata, reč je o oko 300 radnika koji u “Krušiku” rade u poslednje dve godine.

– Ono što je dobro jeste da smo dobili potpunu podršku direktora “Krušika” za ovu inicijativu, tako da je na nama da u Beogradu izvršimo pritisak na Ministarstvo odbrane. Ja sam sa ministrom Aleksandrom Vulinom već imala razgovor i po svemu sudeći bio je jako motivisan i mislim da će radnici “Krušika” koji rade na ugovor na određeno do Nove godine biti primljeni u stalni radni odnos – rekla je predsednica ASNS Ranka Savić posle razgovora sa direktorom “Krušika” Mladenom Petkovićem.

Ona je ponovila ocenu da je prijatno iznenađena posle svake posete “Krušiku”, s obzirom na stalno povećanje broja radnika, kao i na prosečnu platu zaposlenih od više od 50.000 dinara.

14 komentara na “ASNS za posao za stalno za 300 „Krušikovaca“

 1. Dobice mesari, pekari, mlekari… oni bez zavrsene i osnovne skole za stalno, skupljeni od ovaca i pozaposljavani u Krusik a nasa omladina koja je zavrsila skolu masinske struke neka ostane na ulicama i dalje jel nema vezu da se zaposli.

  9

  2
 2. Mene interesuje kada ce da zaposle u krusik ljude koji su to i zavrsili pa makar i na odredjeno,svi trgovci,pekari…,odose u Krusik a mi masinski tehnicari bez posla,sramota.

  6

  3
 3. Stalno se spominje da imaju prednost samohrane majke.Meni se u komsiluku zaposlilo isto samo preko veze…Zaista nije u redu.

  3

  0
 4. Sve ce biti reseno do 20 februara a posle ma 400 primaju…Koliko vas je vec dobilo?…Uopste sebe ne smatram krivim vec je ovo surova istina….Ok, daj da docekamo i taj datum pa da vicemo ulicama-Dobilaaaaaa saaaam posaooooo xo xo xo

  1

  0
 5. A sta ti hoces.Devojka ima pravo a ti mi ovde lupetas kao i sto ti nick govoro sve.Ne obajaj se nikome vec pidi za sebe i promeni nick, stravican je.

  1

  1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *