petak, 23. februara 2024.

Od sada i „Čvarkijada“ stalna gradska manifestacija

Objavljeno: 24. avgusta 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Pored osam sportskih i tri kulturne, Valjevo je dobilo i jednu privredno-turističku manifestaciju koja je uvrštena, na predlog gradonačelnika, u stalne manifestacije od značaja za Grad – Festival duvan-čvaraka, popularnu “Čvarkijadu” koja ove godine treba da bude održana po 13. put.

“Gradonačelnik je podneo inicijativu da se normativno uredi način organizovanja, upravljanja i finansiranja manifestacije Festival duvan čvaraka i da se navedena manifestacija uvrsti u red stalnih manifestacija od značaja za grad Valjevo”, navodi se u obrazloženju odluke o tome.

Ovogodišnja “Čvarkijada”, kako je najavljeno na sajtu Turističke organizacije Valjevo, biće održana 6. i 7. oktobra, ali drugih detalja o sadržaju manifestacije nema.

Inače, u planu javnih nabavki planirano je da za concert tokom Festivala duvan-čvaraka iz budžeta bude izdvojeno 1,25 miliona dinara.

2 komentara na “Od sada i „Čvarkijada“ stalna gradska manifestacija

 1. To da se pogreši nije nikakav greh. Svakome se desi. Ne ispraviti grešku 39 dana e to je već greh. Čvarkijada je 5 i 6 a ne 6 i 7 oktobra. Još neistinu govorite(lažete) da 6 i 7 piše na sajtu Turističke organizacije Valjeva. Sram vas bilo

  1

  0
  1. Bolje pročitajte tekst, pa komentarišite. Ovo se odnosi na prošlogodišnju manifestaciju, ako ja znam da čitam.

   0

   1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *