utorak, 23. jula 2024.

Autobus bez lanaca zaglavio se u Krčmaru

Objavljeno: 6. februara 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Autobus „Evropa busa“ sa više putnika, među kojima je bilo i dece, zaglavio se juče u smetovima na nekoliko kilometara od Divčibara. Kako saznajemo, autobus koji saobraća na redovnoj liniji, usled snežnih nanosa, poprečio se na putu za Divčibare, u blizini vojnog objekta u selu Krčmar. Na lice mesta vrlo brzo je na intrevenciju došlo vozilo Preduzeća za puteve „Valjevo“, međutim, kako nezvanično saznajemo, ono se pokvarilo. Nakon toga angažovana su terenska vozila, kako bi autobus bio uklonjen sa puta, a na lice mesta su, u međuvremenu, upućeni i vatrogasci, čiji je zadatak bio da evukuišu putnike, međutim, za tim nije bilo potrebe.

Zbog autobusa „Evropa busa“, koji nije imao zimske lance, saobraćaj za Divčibare je bio u prekidu dva sata, a na licu mestu je intervenisala saobraćajna policija. Kako nama je rečeno, nakon što je autobus sklonjen sa puta, policija nije dozvoljavala dalji prolazak autobusima i kamionima, zbog snežne mećave koja je bila jaka na tom području, dok je vozačima putničkih automobila savetovano da ne voze tom deonicom, ali je na njima bilo da odluče da li će dalje nastaviti put.

Vozači, koji su se ovog jutra uputili ka Divčibarama, se žale da je taj put veoma loše očišćen i da je saobraćaj otežan.

Foto: Snežna mećava na Divčibarama

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *