petak, 12. aprila 2024.

Bioskopski repertoar do 27. februara

Objavljeno: 20. februara 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Na repertoaru valjevskog Bioskopa 85 od sutra do 27. februara su filmovi „ Mala gospođica Dulitl“, „Alita-borbeni anđeo“ i „ Escape room“. Prodaja ulaznica je na dan projekcije. Radno vreme blagajne Centra za kulturu je radnim danima od 16.30 do 20 časova, a vikendom od 14.30 do 20 časova.

Svetska poznata dečja knjiga “Liliane Susewind” književnice Tanje Števner je napokon dobila i svoju ekranizaciju u režiji Joakima Mazaneka. „ Mala gospođica Dulitl“ je film o jedanaestogodišnjoj devojčici Lili koja može da priča sa životinjama! Niko osim njenih roditelja ne zna za ovaj nesvakidašnji talenat koji joj je stvarao nevolje u prošlosti. Zbog toga je njena porodica primorana da se ponovo seli. Lili je obećala da će u novom domu čuvati ovu tajnu za sebe, što će joj poći za rukom sve dok ne shvati da je zao lopov životinja oteo Ronija, bebu slona iz lokalnog zološkog vrta. Zajedno s novim prijateljem Džesom, Lili se sprema da spase Ronija i druge životnje.

Više od petnaest godina scenarista Džejms Kameron je pripremao svoju adaptaciju manga stripa “Alita: Borbeni anđeo”, koji je pre trideset godina osmislio i nacrtao japanski umetnik Jukita Kišira. Priča je smeštena u daleku mračnu budućnost, u dvadeset i šestom veku i prati kiborg devojku, (osobu sa robotskim/tehničkim implantantima) po imenu Alita (Rosa Salazar) koja se budi u svetu koji ne prepoznaje, bez bilo kakvih sećanja na prošli život. Doktor Ajdo (Kristof Valc) pokušava da je zaštiti od njene misteriozne prošlosti, dok sa druge strane, njen drug Hugo želi da joj pomogne da vrati uspomene.

U filmu „ Escape room“ šest stranaca će se naći u okolnostima koje su van njihove kontrole i moraće da koriste svoje znanje kako bi preživeli. Stidljiva učenica fizike Zoja, buntovnik Ben, mladi trgovac Džejson, ratna veteranka Amanda, bivši rudar Majk i zaljubljenik u koncept „Escape Room“ Deni istovremeno dobiju na poklon specijalnu kutiju-slagalicu. Pošto su uspeli da je slože, otvara im se trag koji ih vodi u „Escape Room“ i otvara im priliku da osvoje 10 000 $ ukoliko uspešno reše sve zagonetke. Ali kada Ben pokuša da izađe iz sobe na pauzu da kratko zapali cigaretu, shvati da su vrata zaključana i da je igra već počela. Uđite u igru kao nikada prije i otkrijte tamnu istinu koja ih sve povezuje.

MALA GOSPOĐICA DULITL

Sinhronizovano 2D

21. i 22. februar u 17.30h

23. i 24.  februar  u 15.30h

26. i 27.  februar   u 17.30h

ALITA-BORBENI ANĐEO 3D

21. i 22. februar u 20.00h

23. i 24.  februar  u 17.30h

26. i 27.  februar   u 20.00h

ESCAPE ROOM

23. i 24.  februar  u 20.00h

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *