četvrtak, 18. aprila 2024.

Poslove obezbeđenja dobila firma „Dekapolit“

Objavljeno: 21. februara 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – O fizičko-tehničkom obezbeđenju zgrada Grada Valjeva ubuduće će brinuti zaposleni u valjevskom preduzeću „Dekapolit“, koji su dostavili najpovoljniju ponudu na javnoj nabavci koju je lokalna samouprava raspisala za usluge fizičkog obezbeđenja zgrada grada Valjeva. Kako je objavljeno na portalu Uprave za javne nabavke, od četiri dostavljene ponude, najnižu cenu, od skoro 2,8 miliona dinara bez PDV-a, je ponudilo preduzeće „Dekapolit“, koji će na tom poslu biti angažovano narednih godinu dana.

Načelnica Gradske uprave Jelica Panjović Tešić je ranije izjavila da dosadašnji portiri ne mogu da budu angažovani na poslovima obezbeđenja, jer nemaju potrebne licence, što je po novom zakonu neophodno, te da je njihova služba morala da se ugasi, kako bi se angažovala agencija za fizičko-tehničko obezbeđenje. Po njenim rečima, portiri nisu ostali bez posla, već su raspoređeni na druga radna mesta u Gradskoj upravi.

Na sajtu Agencije za privredne registre stoji da je preduzeće „ Dekapolit“ osnovano 2013. godine, a osnovna delatnost im je privatno obezbeđenje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *