petak, 24. maja 2024.

Boban Janković ostaje na čelu mioničkih naprednjaka

Objavljeno: 29. decembra 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Boban Janković, foto: SNS Mionica
Boban Janković, foto: SNS Mionica

MIONICA- Boban Janković reizabran je za predsednika Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Mionici. Janković je prvi put izabran 2013. godine. On je u svom obraćanju informisao članove o rezultatima u prethodnom periodu i pozvao ih da još jače i predanije rade u korist građana.

„Svi znate da je za nama uspešna godina. Uradili smo veliki posao. Na predsedničkim i parlamentarnim izborima smo ostvarili izuzetan rezultat. Građani su u ogromnom, rekordnom broju glasali za našeg predsednika Aleksandra Vučića i za parlamentarnu listu Srpske napredne stranke. I ja im se ovom prilikom još jednom zahvaljujem na tome. Uradili smo mnogo za razvoj naše lokalne samouprave. Dokazali smo da su vitalni interesi građana i naša najdublja uverenja jedno“, rekao je Janković.

On je rekao da su u proteklom periodu dokazali da njihovi planovi slede strategiju razvoja Srbije, predsednika Vučića i Vlade Srbije, da su projektovani na uverenju da su građanima mioničke opštine potrebne vizije i projekti koji mogu da služe njihovim potrebama i da doprinesu unapređenju kvaliteta njihovih života.

Izborna skupština, foto: SNS Mionica

„Da im osiguraju lepšu budućnost. Da im trebaju razmišljanja i planovi koji pred sebe stavljaju veliku svrhu. Siguran i dobro plaćen posao. Dobre uslove za obrazovanje njihove dece. Dobre uslove za bavljenje sportom. Dobre puteve. Stabilno vodosnabdevanje. Mir i sigurnu budućnost. I oko te svrhe ujedinjena je većina stanovnika naše Mionice”, naveo je Janković.

On je rekao da je ova godina koja je na izmaku bila vrlo uspešna godina i u njoj su realizovani mnogobrojni projekti u svim naseljima u mioničkoj opštini.

“Da smo dobro radili potvrđuje i činjenica da budžet za 2023. godinu iznosi rekordnih 692 miliona dinara. Progres Mionice je naša zajednička dužnost. I mi na tome stalno radimo. Uradili smo mnogo. I uradićemo još više. Mi to možemo jer volimo svoje mesto. Volimo Mionicu. Volimo Srbiju“, rekao je Janković.

Izbornoj skupštini prisustvovao je i Branislav Malović, član Predsedništva i koordinator za Kolubarski i Mačvanski okrug.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *