ponedeljak, 24. juna 2024.

Četiri kandidata Lokalnog fronta na listi za poslanike

Objavljeno: 22. februara 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO-  Koalicija MORAMO predala Republičkoj izbornoj komisiji svoju listu podržanu sa više od 12.000 potpisa građana. Nosilac liste je Nebojša Zelenović, predsedavajući Otvorene građanske platforme „Akcija“. Na ovoj listi se nalaze i četiri kandidata za poslanike republičkog parlamenta iz valjevskog Lokalnog fronta.

Profesor engleskog jezika Ivan Manić nalazi na 23. mestu. Ljubomir Radović, profesor geografije, je 51. na listi, Draginja Ristić, profesorka engleskog jezika je 85., dok Jasminka Nedeljković, diplomirani ekonomista u penziji, zauzima 121. mesto.

„Lokalni front Valjevo zahvaljuje građanima Kolubarskog okruga, naročito Valjeva, Osečine i Lajkovca koji su našoj listi dali blizu 900 potpisa podrške. Za naš grad je najlepša vest da se profesor engleskog jezika Ivan Manić nalazi na 23. mestu liste MORAMO koje, prema sadašnjim istraživanjima, najavljuje gotovo izvesno poslanički mandat za našeg aktivistu i sugrađanina“, navedeno je u saopštenju za javnost Lokalnog fronta.

Pored kandidata Lokalnog fronta Kolubarski okrug ima još četiri kandidata na listi MORAMO a to su: Vladimir Radivojević, master profesor sporta i fizičkog vaspitanja iz Osečine na 36. mestu, Aleksandar Šestović, student iz Lajkovca na poziciji broj 54, Verica Erić, diplomirani pravnik iz Osečine na 111. i  Nena Aleksandrić, student iz Lajkovca na 127. mestu.

Prvi na listi je Aleksandar Jovanović – Ćuta, predstavnik „Ekološkog ustanka“, a druga je prof. dr. Biljana Đorđević iz pokreta „Ne davimo Beograd“.

IZBORI 2022.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *