sreda, 24. aprila 2024.

Četiri medalje za valjevske karatiste

Objavljeno: 12. marta 2024.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Foto: Karate klub 014 Valjevo
Foto: Karate klub 014 Valjevo

VALJEVO- Na jednom od najprestižnijih karate turnira u Srbiji „Zlatni pojas Čačka“ valjevski karatisti su osvojili četiri medalje.

Na ovom karate turniru nastupilo je preko 800 takmičara iz zemlje i inostranstva. Karate klub 014 Valjevo nastupio je sa četiri takmičara i osvojio četiri medalje i to: Iva Filipović srebro dok su Aleksa Matijević, Đorđe Mitrović i Vuk Đuričković osvojili bronzane medalje.

“Osvojiti medalju i stati na pobedničko postolje na ovako jakom turniru nije mala stvar i sigurna je dokaz da je pred našim najmlađim takmičarima svetla karate budućnost. Uprava kluba na čelu sa predsednikom Vladanom Živanović i treneski tim Marina Goloskoković, Predrag Branković, Milenko Lukić i Milan Lepojević, ponosni su na rezultate naših najmlađih takmičara”, navedeno je u saopštenju za javnost ovog kluba.

Oni su pozvali decu koja su zainteresovana da se bave ovom plemenitom veštinom i da postanu vrhunski karatisti da dođu utorkom u salu Gimnazije od 20 časova ili četvrtkom u halu Partizan od 20 časova.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *