petak, 21. juna 2024.

Danas sednica Skupštine grada

Objavljeno: 15. jula 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Treća sednica novoformine Skupštine grada Valjeva održava se danas.  Na dnevnom redu sednice je 27 tačaka, a među njima su i kadrovska pitanja, koja se odnose na izbor članova stalnih gradskih komisija. Odbornici lokalnog parlamenta će se izjasniti o svim onim tačkama o kojima nisu stigli da se izjasne odbornici Skupštine grada u prethodnom sazivu, jer nije postojala politička volja da se sednica održi.

Tako će na dnevnom redu biti odluka o maksimalnom broju zaposlenih na neodređeno vreme u sistemu grada, plan generalne regulacije „Gornja Grabovica“, program korišćenja novca iz Fonda za zaštitu životne sredine, program razvoja sporta do 2020. godine,  odluka o javnom prevozu putnika, kao i odluka da se potraživanja lokalne samouprave prema preduzeću „DES“ pretvore u osnovni kapital gradaValjeva u ovom preduzeću.

Današnjoj sednici neće prisustvovati gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović, jer odlazi u Vreoce, gde će prisustvovati svečanom početku radova na rekonstrukciji i modernizaciji barske pruge na deonici od Resnika do Valjeva.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *