utorak, 28. maja 2024.

Dečak (10) vozio traktor koji ga je usmrtio

Objavljeno: 18. aprila 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO-  Istraga je pokazala da je desetogodišnji dečak Mladen Golubović iz valjevskog sela Prijezdić vozio sam traktor koji ga je usmrtio! Dečak je nastradao prošlog četvrtka, a prvi rezultati istrage otkrivaju da je desetogodišnjak bio za volanom traktora u trenutku kada se dogodila nezapamćena nesreća, u kojoj je ovaj dečak nastradao. Kako saznajemo, na traktoru, pored dečaka, je kritičnog dana bio i njegov deda Borivoje, koji je sedeo da obodu traktora. Do nesreće je, najverovatnije, došlo, kada je dečak, na jednoj manjoj uzbrdici, pokušao da promeni brzinu.

„Tada je traktor krenuo da ide unazad. Deda je u trenutku nesreće spao sa traktora i nije teže povređen, a nakon toga traktor se prevrnuo i usmrtio dečaka. On je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta. Protiv dede Borivoja Golubovića je podneta krivična prijava jer je dozvolilo malolenom licu da upravlja traktorom“, navode naši izvori bliski istrazi.

Nezapamćena tragedija dogodila se u blizini porodične kuće Golubovića. Inače, na području Kolubarskog okruga u proteklih godinu dana je poginulo pet traktorista.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *