subota, 20. jula 2024.

Đorđe Pavlović napustio SPS

Objavljeno: 18. jula 2023.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Đorđe Pavlović, foto: Patak online
Đorđe Pavlović, foto: Patak online

VALJEVO- Nekadašnji šef odborničke grupe SPS-JS i odbornik u Skupštini grada Đorđe Pavlović je napustio SPS. Saopštenju za javnost, u kome je obrazložio svoju odluku, prenosimo u celosti.

„Svima nam je preko glave nepravde, obmana, laži, neravnopravnosti i bahatosti moćnika. Dosta nam je ponižavanja i smejanja u lice časnom i poštenom svetu. Ne možete propovedati ravnopravnost nama koji smo vredno i redovno završili državne škole, a stvarati šaku privilegovanih i nedodirljivih u partiji sa kupljenim diplomama.

Ne možete se zalagati za socijalnu pravdu a voziti skupocene automobile, uživati u egzotičnim letovanjima dok vaši birači sastavljaju kraj sa krajem.

Nemate pravo da govorite o pravima radnika, a zauzimate radna mesta na kojima  se ne pojavite ni sat vremena dok radnici u našem gradu i državi mukotrpno rade da prehrane porodice na slabo plaćenim poslovima sa neizvesnom budućnošću.

Politička trgovina i pozicija ili dve u vlasti su vam važnije od svega za šta se deklarativno zalažete. Važnije su vam od oduzimanja nagrade grada optuženom za seksualno nasilje, od borbe protiv ogoljene korumpiranosti i nesposobnosti lokalne vlasti,  od smanjenja bezobrazno visokih cena komunalija, važnije od uređenog grada, vama je vaše politikanstvo važnije od dostojanstva građana Valjeva.

Tamo gde najprizemniji lični interes prevazilazi javni interes našeg društva meni nije mesto.

Zbog svega obaveštavam građane Valjeva i celokupnu javnost da više nisam član SPS-a i pozivam sve simpatizere i članove SPS, ali pre svega građane Valjeva da u zajedničkom dogovoru, na način koji sami odredimo nastavimo borbu za slobodno, lepo, čisto, moderno i srećno Valjevo“, navodi se u saopštenju Đorđa Pavlovića.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *