sreda, 17. aprila 2024.

Vatrogasac uhvaćen sa heroinom

Objavljeno: 21. marta 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Kod valjevskog vatrogasca Vladimira M. (37) policija je otkrila sedam grama heroina. Drogu spakovanu u nekoliko kesica policija je pronašla kod vatrogasca u trenutku kada je krenuo na posao. Istragom je utvrđeno da se on ne bavi preprodajom droge, već da je heroin koristio za sopstvene potrebe. Vatrogasac je nakon saslušanja u policiji pušten na slobodu, a protiv njega je podneta krivična prijava zbog posedovanja droge. Za to delo je zaprećena kazna do tri godine zatvora.

Kako saznajemo, zahvaljujući ovom vatrogascu policija je ušla u trag i uhapsila narko-dilera Dragoljuba Ć. (32), koji je „pao“ sa 400 grama heroina, a od koga je valjevski vatrogasac duže vreme kupovao drogu. Protiv vatrogasca kod koga je pronađen heroin je pokrenut disciplinski postupak, a konačno odluku o tome da li će biti suspendovan sa posla do okončanja sudskog postupka doneće Sektor za vanredne situacije MUP Srbije.

Njegove kolege kažu da su u šoku zbog svega što se desilo. Oni tvrde da nisu znali da je vatrogasac koristio heroin i dodaju da se radi o odgovornom vatrogascu, sa kojim niko u vatrogasno-spasilačkoj jedinici u Valjevu, u kojoj radi oko 10 godina,  nije imao bilo kakvih problema.

2 komentara na “Vatrogasac uhvaćen sa heroinom

  1. Haha. Baš je smešna ova policija, a još smešnije je tužilaštvo. Kao da je narod glup. Možda je koristio za sopstvene potrebe, ali ne heroin, već pare od prodatog heroina. Kad imaš dobru zaleđinu, možeš da radiš šta hoćeš i budeš na državnim jaslama.

    0

    0
  2. KOJI JE TAJ NARKOMAN KOI ZA SVOJE POTREBE KUPI 7 GRAMA I KOLIKA MU JE PLATA KADA TOLIKO TROSI NA DROGU ? AJTE MOLIM VAS NEMOGCE DA JE POLICIJA MOGLA DA POVERUJE U TAKO NESTO DA JE KUPIO ZA SEBE TO SU PRICE ZA MALU DECU .A OVAJ DILER TREBA DA DOBIJE KAZNU DA RADI KAO POMOCNI RADNIK SA KRAMPOM U RUKAMA U RUDNIKU ,RUDNIKU RESAVICA OD JUTRA DO MRAKA 30 GODINA DA BI SE DOZVAO PAMETI . KOI PUT OVAJ DILER DROGE PADA U RUKE POLICIJE ZADNJE 4 GODINE ? KAKO JE MOGUCE DA TAKO MALO PROVEDE SVIRAJUCI KLAVIR ? BRZE SE VRATI NEGO STO ODE IZA RESETAKA NESTO TO OVDE NIJE NA SVOM MESTU .

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *