četvrtak, 25. jula 2024.

Dr Jokić postavljen za pomoćnika direktora Doma zdravlja

Objavljeno: 5. juna 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Direktor valjevskog Doma zdravlja Milivoje Simović dobio je još jednog pomoćnika! Novoimenovani pomoćnik direktora Doma zdravlja je dr Radiša Jokić, koji je do nedavno bio načelnik Službe opšte medicine. Na zvaničnom sajtu Doma zdravlja nisu objavljeni podaci o tome ko je na čelu te ustanove, niti koliko direktor Milivoje Simović ima zamenika i pomoćnika. U nameri da proverimo tu informaciju, pozvali smo prvog čoveka Doma zdravlja u Valjevu, ali on nije odgovarao na naše teledonske pozive. Na zvaničnom sajtu se navodi da Dom zdravlja pruža zdravstvene usluge sa 96.500 građana, da ima 84 lekara, 143 medicinske sestre i tehničara, 55 nemedicinskih radnika i jednog zdravstvenog saradnika.

4 komentara na “Dr Jokić postavljen za pomoćnika direktora Doma zdravlja

 1. Pa gde ovog iskopaše. Pa zar on nije u penziji? Koliko vidim lepo nam se piše uz ove davno istrošene i nafatirane kadrove. Ima da procveta Dom zdravlja. Valjda će neke od onih dičnih njegovih farmaceuta koji njemu, njegovoj porodici, kumicama i podobnim lekarkama plaćaju sve i svašta u zemlji i inostranstvu, uputiti da malo daju para da se uljudi Dom zdravlja i higijena u njamu.

  0

  0
  1. Tuga , on je treba da odgovara za dosta stvari a postavio ga ,,posteni,,Simovic direktor Doma zdravlja da mu pomogne da ocerupaju i ono malosto je ostalo Uostalom i njemu uskoro kuca policija na vrata..Mislim da jos samo kuce nije zaposlio u Domu zdravlja a setnje posvetu i dil sa farmaceutskim kucama ,to je posebna prica…Zalo sno je ovo VALJEVO ovakvim likovima ..Nego kolikosi Jokicu pisao prekovremenih za ovaj mesec a znas da si godinama potpisivao prekovremen i sam znas da nemas dovoljan fond satii.. e zato te Simce postavi pa i on je sebi uzeo za prekovremene 363.000 idinaraKoliko cistacica treba da radi za taj novac sramote zdravstva i ovog Valjeva…

   0

   0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *