ponedeljak, 24. juna 2024.

Dve zlatne i dve bronzane medalje za valjevske karatiste

Objavljeno: 25. februara 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn
dav
dav

VALJEVO- Na međunarodnom turniru „A“ kategorije, koji je održan u Aranđelovcu, karatisti valjevskog kluba „014“ osvojili su dve zlatne i jednu bronzanu medalju. Zlato su osvojile Višnja Đurđević i Andrea Krstić, a bronzu Ana Živanović. One su medalje osvojile u jakoj konkurenciji u svojim uzrasnim kategorijama. Ostali takmičari valjevskog kluba nisu uspeli da se domognu odličja, ali su pokazali izuzetan takmičarski duh i napredak u radu, što ohrabruje zbog predstojećih turnira.

Valjevski karatisti su se okitili još jednom bronzanom medaljom, koju je osvojio David Petrović na Prvenstvu uže Srbije za seniore, održanom u Čačku.

„ Dobri rezultati takmičara KK 014 iz Valjeva, koji su rezultat predanog rada trenera i takmičara, odlična su uvertira za najavu tradicionalnog karate turnira u organizaciji KK 014 u Valjevu u hali ’Student’, koji će se održati 3. marta. Nadamo se da će naš turnir biti praznik sporta u Valjevu i gde građani moći da uživaju u nastupima klubova iz Valjeva i velikog broja klubova iz cele Srbije“, saopšteno je uz Karate kluba „014“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *