petak, 12. aprila 2024.

„Ekskurzija“ valjevskih odbornika

Objavljeno: 12. maja 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Valjevski odbornici i gradonačelnik Stanko Terzić obilaze sutra branu „Stubo-Rovni“. Kako je saopštila gradska PR služba, planirano je da se obiđe brana, vodozahvatna kula, komandna zgrada, put i most na reci Sušici, nova crkva, kao i upravna zgrada. Razlozi ovog obilaska brane „Stubo-Rovni“ nisu saopšteni. Direktor JP „Kolubara“ Miodrag Marković kaže za „Patak“ da je „normalno da odbornici koji donose određene odluke vidi gde su pare potrošene“, ali nije hteo da otkrije koliko je novca do sada uloženo u branu „Stubo-Rovni“, čija je izgradnja ušla u četvrtu deceniju, a još uvek nije u funkciji. Za odbornike koji odluče da krenu put brane „Stubo-Rovni“ obezbeđen je autobus, koji će put sela Rovni krenuti sutra u 10 časova sa parkinga kod Centra za kulturu.

Nije poznato da li će se sutrašnjem obilasku pridružiti predsednik lokalnog parlamenta Mihailo Jokić, kao i odbornici opozicionih stranaka SNS i DS. Takođe, nije poznato ni kada će biti održana vanredna sednica Skupštine grada, koja bi, kako je najavljeno na poslednjoj sednici lokalnog parlamenta, trebalo da ima samo jednu tačku dnevnog reda, a to je pitanje brane „Stubo-Rovni“, čija je izgradnja do sada više puta osporavana od različitih grupa ljudi.

Jedan komentar na “„Ekskurzija“ valjevskih odbornika

  1. Bilo bi lepo da ih dovedu i u Dom zdravlja da vide kako se tamo postupa sa pacijentima. Ne zna se Časni krst. Doktori prete da će da uvedu prijem knjižica od 7 do 9 sati, a posle kom’ opanci a kom’ obojci. Možeš i da umreš nema prijema. Nema kraja samovolji. Priča se na spratu gde sedi direktor i pravnici da svi doktori i sestre koji stanuju u konfornim stanovima za doktore lokalnih ambulanti ništa ne plaćaju. Ni struju, ni vodu, ni telefon a ni grejanje. Računi za struju po 30 hiljada. Samo u Brankovini trošak komunalija preko 50 hiljada za april. Pa kako to neko može a neko ne može? Drugovi socijalisti izmaklo vam sve kontroli, pa ko će još da vodi brigu i o zdravstvu. Neka vam je na zdravlje!

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *