nedelja, 16. juna 2024.

Na gradilištu u Karađorđevoj inspekcija uočila brojne propuste

Objavljeno: 12. maja 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Građevinska inspekcija uočila je brojne propuste na gradilištu u Karađorđevoj ulici i naložila izvođaču radova preduzeću „Kompresor“ i investitoru da sve nedostatke otklone najkasnije do kraja sutrašnjeg dana. To je za „Patak“ potvrdio zamenik gradonačelnika Valjeva Žarko Kovač, koji je rekao da je gradilište na delu ulice koja se rekonstruiše otvoreno, a da nije rešeno pitanje prolaska stanara tog dela Karađorđeve ulice, niti prilaza značajnim ustanovama i institucijama koje se nalaze na tom potezu. „Njima je dat rok do sutra da otklone sve propuste.  Ja sam samo naveo neke od propusta, a ima ih još i svi su predočeni investitoru i izvođaču radova“, rekao je Kovač.

Na pitanje čiji je propust to što svi ti potrebni poslovi nisu urađeni na vreme, Kovač kaže da su za to krivi izvođač radova i investitor, a to je u ovom slučaju Gradska direkcija.

Rekonstrukcija dela Karadjordjeve ulice, na potezu od Višeg suda do raskrsnice sa Dušanovom ulicom, je počela 4. maja, a drugog dana radova na tom gradilištu je teško povređena jedna žena, kada je radnik „Kompresora“ građevinskom mašinom zakačio tendu koja je pala na ženu ispred jednog lokala.

Jedan komentar na “Na gradilištu u Karađorđevoj inspekcija uočila brojne propuste

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *