četvrtak, 13. juna 2024.

Gradonačelnik čestitao prvacima polazak u školu

Objavljeno: 1. septembra 2023.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Povodom 1. septembra i početka nove školske godine, gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković i načelnica Školske uprave dr Zorica Jocić posetili su OŠ „Ilija Birčanin“ u Stavama i podelili besplatne udžbenike đacima prvacima.

Foto: Grad Valjevo
Foto: Grad Valjevo

Kako je objavljeno na sajtu grada Valjeva, đacima prvacima polazak u školu čestitao je gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković.

„Dragi đaci prvaci, dragi učitelji i roditelji, čestitam vam polazak u školu i želim da ove školske dane čuvate u najlepšem sećanju. Grad Valjevo je i ove godine obezbedio besplatne udžbenike za sve đake prvake. Vaše je sada samo da slušate učitelje i da budete dobri drugari. Želim da vam se zahvalim što ste nas ovako lepo ugostili u vašoj školi, da vam poželim puno zdravlja, da budete dobri drugari, još bolji ljudi i još jednom, srećan vam početak školske godine“, poručio je gradonačelnik Gojković.

Foto: Grad Valjevo

Školska uprava: Valjevske škole su bezbedne

Načelnica Školske uprave dr Zorica Jocić uz čestitke đacima prvacima poručila je da su valjevske škole bezbedne.

„Na nama je da sprovedemo sve smernice koje je Ministarstvo propisalo vezano za organizaciju i realizaciju obrazovno – vaspitnog rada, a pre svega se odnosi na to da nam sva deca budu maksimalno bezbedna u školama. Svi naši podaci i govore da sve valjevske škole su bezbedne, da je okruženje bezbedno, ali ćemo se svi potruditi da tako i ostane. Želim ovoj divnoj dečici i vama roditeljima da zapamtite ovaj dan i da im bude uspešno školovanje“, kazala je Jocić.

Osnovna škola „Ilija Birčanin“ u Stavama ove godine ima ukupno upisana 24 đaka prvaka, od čega je 17 u Stavama, pet u Pričeviću, po jedno u Vragočanici i Tupancima, dok ukupno upisanih učenika u ovoj školi ima 117.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *