subota, 13. jula 2024.

Poseta predsednika Srpske napredne stranke Valjevu

Objavljeno: 1. septembra 2023.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević boravio je sinoć u Valjevu. On je zajedno sa predsednikom Izvršnog odbora SNS Darkom Glišićem i koordinatorom za  Kolubarski i Mačvanski okrug Branislavom Malovićem održao radni sastanak Okružnog odbora Kolubarskog okruga SNS, saopšteno je iz te stranke.

Foto: SNS
Foto: SNS

Kako se navodi, pre početka radnog sastanka, minutom ćutanja odata je počast Milošu Kovačeviću, nekadašnjem odborniku u Skupštini grada Valjeva i pomoćniku ministra u Sektoru za boračko – invalidsku zaštitu, nakon čega su se prisutnima obratili predsednik SNS Miloš Vučević i Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke.

Foto: SNS

„Konstruktivan sastanak sa puno pozitivne energije rukovodstvo Srpske napredne stranke imalo je sa članstvom iz Valjeva, Lajkovca, Osečine, Ljiga, Mionice i Uba.  Gradski odbor se zahvaljuje na ukazanoj prilici da radni sastanak Okružnog odbora Kolubarskog okruga SNS bude održan u Valjevu, a veliki broj prisutnih u Centru za kulturu je dokaz koliku podršku ima Srpska napredna stranka na čelu sa Milošem Vučevićem i predsednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem“, navedeno je u saopštenju za javnost Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Valjevu.

Drugi detalji sinoćnjeg sastanka nisu saopšteni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *