subota, 13. jula 2024.

Hit komedija „Priča se po gradu“ 2. novembra u Valjevu

Objavljeno: 26. oktobra 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Na velikoj sceni Centra za kulturu u četvrtak, 2. novembra od 20 časova, biće izvedena hit komedija „Priča se po gradu“. Ulaznice su već u prodaji po ceni od 700 i 800 dinara. U predstavi igraju Dubravka Mijatović, Olga Odanović, Anastasia Mandić i Sena Đorović. Jedna od trenutno najpopularnijih predstava, „Priča se po gradu“ je intrigantna komedija o tome kako jedan jedini zlobni trač može da okrene živote četiri žene naglavačke. Ova predstava je za kratko vreme postala hit u regionu.

Maja, njena mama Nina, njene najbolje drugarice Dunja i Koka provode skoro sve svoje slobodno vreme u Kokinom kozmetičkom salonu. Dok isprobavaju najčudnije i najekstremnije tretmane, kreme i ulja, njih četiri uspevaju da zaborave na sumornu stvarnost koja ih okružuje. Međutim, kada do njih stigne gradska priča o neverstvu Majinog muža, klupko laži, intriga i samozavaravanja počinje da se odmotava i njihovo višedecenijsko prijateljstvo biva dovedeno u pitanje.

„Priča se po gradu“ je komad o površnosti i lažima, ali i o ljubavi i prijateljstvu. To je priča o svemu onome sa čim jedna žena mora da se suoči kada dođe u svoje najbolje godine. Tekst i režiju potpisuje Staša Koprivica. Dizajn scenografije je osmislila Vladislava Munić, a autorka muzike je Ana Joševski. Predstava je nastala u produkciji firme GMR i Dragoslava Ganeta Pecikoze.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *