četvrtak, 13. juna 2024.

Izgradnja modernih tribina sa 300 mesta

Objavljeno: 15. marta 2023.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Radovi, foto: Opština Mionica
Radovi, foto: Opština Mionica

MIONICA- Na fudbalskom terenu FK „Ribnica“ u Mionici u toku je izgradnja modernih tribina sa 300 mesta. Vrednost radova je 22 miliona dinara.

Radove na potpunoj rekonstrukciju i dogradnji objekata zajednički finansiraju Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS) i opština Mionica. Pored tribina grade se i nove svlačionice, prostorije za sudije, kao i dodatni prostor koji će predstavljati moderno uređen ambijent.

„Moramo da radimo još brže i da isporučujemo rezultate. Radovi na rekonstrukciji tribina napreduju. Nastavljamo sa ulaganjima u sport. Nakon izgradnje teretane na otvorenom, rekonstrukcije košarkaškog terena, sportske hale, na red su došle i tribine. Biće ovo još jedno prelepo mesto gde ćemo se svi okupljati“, rekao je prilikom obilaska radova predsednik mioničke opštine Boban Janković.

Obilazak radova, foto: Opština Mionica

U Mionici su u toku radovi na izgradnji kanalizacione mreže, vodovoda Ključka vrela, tribina, Kuće Kolubarske bitke i Pulikinog legata.

„Nastojimo da na sve načine ulažemo u svaku oblast. Imamo jaku volju i želju da Mionica ide napred i da se razvija. Uz pomoć Vlade Srbije, samo kroz projekte izgradnje Kuće Kolubarske bitke i Pulikinog legata uložili smo više od 38 miliona dinara. Veoma značajan projekat za stanovnike naše opštine je izgradnja vodovodnog sistema Ključka vrela kojim rešavamo probleme vodosnabdevanja u deset sela. Sve ovo nam govori da smo na pravom putu i da smo pokrenuli jedan zamajac razvoja naše opštine“, naveo je Janković.

Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS) sprovodi program Evropske unije za lokalni razvoj, a opštini Mionici je odobren projekat rekonstrukcije tribina na osnovu Javnog poziva za projekte lokalne infrastrukture.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *