utorak, 21. maja 2024.

Izgradnja tribine sa 300 mesta i svlačionice na fudbalskom terenu u Mionici

Objavljeno: 7. juna 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- Na fudbalskom terenu FK „Ribnica“ u Mionici uskoro počinje gradnja modernih tribina sa 300 mesta, vrednih 22 miliona dinara. Ovo će biti prva velika investicija u tribine od kada je teren rekonstruisan, pre 11 godina.

Radove na potpunoj rekonstrukciji tribina zajednički finansiraju Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne  usluge (UNOPS) i opština Mionica.

Pored tribina biće izgrađene i nove svlačionice, prostorije za sudije, kao i dodatni prostor koji će predstavljati moderno uređen ambijent. Zajedničkom saradnjom na projektu izdvojeno je oko 22 miliona dinara, a učešće lokalne samouprave je 3,3 miliona dinara.

Budući izgled

„Nastojimo da sportisti imaju što bolje uslove. A takođe će bolji pogled na utakmice i sportska dešavanja biti sa modernih tribina. Rekonstruisali smo i košarkaški teren, a Mionica ima i teretanu na otvorenom u centru. Fudbalski teren se nalazi u linijskom parku, gde sada radimo rasvetu. Iz dana u dan postaje sve lepši i uređeniji“, rekao je Boban Janković, predsednik opštine Mionica.

Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS) sprovodi program Evropske unije za lokalni razvoj, a opštini Mionica je odobren projekat na osnovu Javnog poziva za projekte lokalne infrastrukture.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *