ponedeljak, 24. juna 2024.

Izmena režima saobraćaja u Sinđelićevoj ulici

Objavljeno: 13. septembra 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Od nedelje, 15. septembra, biće izmenjen režim saobraćaja u Sinđelićevoj ulici iz pravca solitera, jer će iz leve trake moći da se skrene samo levo u Karađorđevu, a desna traka će biti za pravo ka Petom puku i desno u Karađorđevu ulicu, ka naselju Kolubara 2, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika Valjeva.

„Mole se građani da prate saobraćajnu signalizaciju na raskrsnici Sinđelićeve i Karađorđeve, koja će biti postavljena u nedelju ujutro, kako bi znali od kada važi novi režim saobraćaja. Rešenjem Gradske uprave Valjevo data je saglasnost na ove izmene, shodno preporukama stručnog tima za smanjenje aerozagađenja na teritoriji grada Valjeva. Otvaranjem Ulice Mirka Obradovića, utvrđeno je da se saobraćaj uglavnom usmerava u ovu ulicu iz pravca Hrama i da je smanjeno skretanje u desno na raskrsnici Sinđelićeve i Karađorđeve, zbog čega je procenjeno da je svrsishodnije da se saobraćaj pravo i desno iz Sinđelićeve odvija iz desne trake“, navodi se u saopštenju za javnost.

Podsećamo da na ovoj raskrsnici postoje kamere koje snimaju saobraćajne prekršaje, zato bi vozači od nedelje trebalo da budu dodatno oprezniji.

Foto: Đorđe Medenica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *