ponedeljak, 22. jula 2024.

Izvinjenje ministarke Mihajlović valjevskim novinarima

Objavljeno: 21. aprila 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Nakon što je većina valjevskih novinara juče, posle 45 minuta čekanja ministarke Zorane Mihajlović, napustila park na Jadru, gde je bilo planirano obraćanje ministarke, iz njenog kabineta je stiglo izvinjenje. U dopisu koji je poslala press služba kabineta potpredsednice Vlade i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture stiglo je izvinjenje valjevskim novinarima.

„ Zbog dužeg zadržavanja sa radnicima koji rade na rehabilitaciji puteva u Aranđelovcu i Topoli, potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstava, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović sa zakašnjenjem je došla u Valjevo, na događaj najavljen za 11,15 časova. Imajući u vidu da je potpredsednica Vlade uvek dostupna medijima i da na vreme dolazi na događaje, izvinjavamo se svim kolegama koji su napustili park na Jadru zbog kašnjenja, kao i zbog izostanka informacije o odlaganju događaja i razlozima njenog kašnjenja“, navodi se u dopisu press službe ministarke Mihajlović.

Najveći broj valjevskih novinara je napustio jučerašnji događaj, jer se za 45 minuta kašnjenja ministarke, niko od funkcionera niti aktivista SNS, koji su čekali Zoranu Mihajlović u parku na Jadru, nije udostojio da novinare informiše o njenom kašnjenju, niti da im saopšti kada se očekuje njen dolazak u Valjevu. Inače, poziv za konferenciju za novinare na otvorenom ministarke Mihajlović je u valjevske redakcije stigao iz Gradskog odbora SNS.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *