petak, 14. juna 2024.

Javna rasprava o nacrtu budžeta grada Valjeva

Objavljeno: 10. novembra 2023.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Foto: Patak online
Foto: Patak online

VALJEVO- Gradsko veće grada Valjeva poziva sve zainteresovane građane, udruženja, stručnu i ostalu javnost da se upoznaju sa tekstom Nacrta Odluke o budžetu grada Valjeva za 2024. godinu i da daju svoje predloge, inicijative, sugestije i komentare.

Javna rasprava o Nacrtu Odluke o budžetu grada Valjeva za 2024. godinu se sprovodi do 15. novembra. Učesnici u javnoj raspravi su građani, udruženja, stručna i ostala javnost.

Inicijative, predlozi, sugestije i komentari za izmene i dopune Nacrta Odluke o budžetu grada Valjeva za 2024. godinu se mogu dostaviti na elektronsku adresu: budzet.pitanja@valjevo.org.rs , na adresu Grad Valjevo, Karađorđeva broj 64, sa naznakom „Predlozi za izmene i dopune Nacrta Odluke o budžetu grada Valjeva za 2024. godinu“, ili se mogu predati na pisarnici Gradske uprave grada Valjeva.

Prezentacija i rasprava o predloženom Nacrtu Odluke o budžetu grada Valjeva za 2024. godinu će se održati 12. novembra u sali Skupštine grada Valjeva (prvi sprat, Ulica Karađorđeva broj 64), sa početkom u 10 časova.

Po okončanju javne rasprave, Komisija koju obrazuje gradonačelnik će analizirati primedbe, predloge i sugestije u javnoj raspravi i na osnovu toga sačiniti izveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi i isti objaviti na internet stranici grada Valjeva.

Javni poziv, sa Programom javne rasprave i Nacrt Odluke o budžetu grada Valjeva za 2024. godinu, objavljen je na internet stranici grada Valjeva: https://www.valjevo.rs/javni-oglasi-i-obavestenja-2023/ , navedeno je na sajtu grada Valjeva.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *