subota, 2. decembra 2023.

Još večeras i sutra „Ubistvo u orijent ekspresu“ u novom bioskopu

Objavljeno: 14. novembra 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Još danas i sutra u novom Bioskopu 85  od 20 časova se prikazuje filmsko ostvarenje „Ubistvo u orijent ekspresu“, kao i dečji film „Družina iz džungle“, čija je projekcija od 17.30. časova. Prodaja karata je na dan projekcije.

DRUŽINA IZ DŽUNGLE

Okupite celu porodicu i pridružite se ekipi iz džungle! Vesela animacija bazirana je poznatoj TV seriji koja je 2014. dobila nagradu Emi i prikazivana u preko 180 zemalja.

Sadržaj

Mauris možda izgleda kao pingvin, ali on je pravi tigar iznutra! Odgojen od strane tigrova, on je najsmotaniji Kung fu majstor ikada. Zajedno sa svojim prijateljima, namerava održati red i pravdu u džungli, kao što je njegova majka održavala pre njega. Ali, to će biti teško, jer zla koala želi da uništi džunglu jednom zauvek uz pomoć svoje vojske babuna.

TRAILER

https://youtu.be/GnOM5EZBipo

 

UBISTVO U ORIJENT EKSPRESU

Ono što je izgledalo da će biti raskošno putovanje vozom kroz Evropu, ubrzo se pretvorilo u jednu od najglamuroznijih, najnapetijih i najuzbudljivijih misterija svih vremena.

SADRŽAJ

Ono što je izgledalo da će biti raskošno putovanje vozom kroz Evropu, ubrzo se pretvorilo u jednu od najglamuroznijih, najnapetijih i najuzbudljivijih misterija svih vremena. Nastao prema romanu jedne od najpopularnijih spisateljica Agate Kristi, film Ubistvo u Orijent Ekspresu donosi priču o trinaestoro stranaca zarobljenih u vozu u kome nema nevinih. Svi su osumnjičeni. Samo jedan čovek u borbi sa vremenom, moraće da razreši misteriju, pre nego što ubica ponovo napadne. U glavnoj ulozi kultnog Herkula Poaroa gledaćemo Keneta Branu, koji je istovremeno i režiser i predvodnik sjajne glumačke ekipe, i to Penelope Kruz, Vilijam Defo, Džudi Denč, Džoni Dep, Mišel Fajfer, Dejzi Ridli i Džoš Ged.

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *