utorak, 28. maja 2024.

Krali puške iz magacina

Objavljeno: 1. decembra 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Valjevska policija uhapsila je dve osobe koje su sumnjiče za više teških krađa, među kojima je i krađa dve puške iz jednog magacina. Licice na ruke policija je stavila T.S. (24) i N.M(30) iz Valjeva, koji se sumnjiče da su tokom oktobra i novembra na teritoriji Valjeva izvršili više krađa, tako što su provaljivali u prostorije i magacine privatnih preduzeća, kao i garaže građana.

Oni se sumnjiče za krađu dve puške „crvena zastava“ M 48 kalibra 7,9 mm, rezervne delove za teretna vozila i radne mašine, sintetička ulja i maziva, električni alat, akumulatore i druge vredne predmete. Ukupna šteta se procenjuje na oko milion dinara.

Njima je određeno policijsko zadržavanje do 48 časova zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivična dela teška krađa i neovlašćena proizvodnja držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Nakon toga će biti  privedeni tužilaštvu.

3 komentara na “Krali puške iz magacina

 1. Pitanje da li ima neko informacija da su neke osobe zaposlene u Domu zdravlja Valjevo u nekom periodu isto harali i krali po firmama i da li su privodjeni zbog nekih krivicnih dela, a sada se nalaze u politici i na nekim rukovodecim mestima u ovoj Ustanovi?Moje sumnje da takve osobe postoje!!

  14

  -1
 2. Kada smo već kod pušaka i tako to – mogli ste bar pomenuti proslavu 120 godina postojanja i rada Lovačkog udruženja “Braća Nedići“ u Valjevu koja se održava danas (subota, 03.12.2016. godine).

  1

  9
 3. Sta treba da gledam Pasulja i njegovu dragu i onog Sormaz i vajnog gradonacelnika samo idu gde ima da se krka.Fabrike rad to je to .

  4

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *