nedelja, 21. jula 2024.

Kupanje u Petnici od utorka

Objavljeno: 6. juna 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Petnički bazeni neće biti otvoreni ovog vikenda iako su najavljene letnje temperature. Kako nam je potvrdio direktor “Valisa” Aleksandar Mijailović, razlog za to je što su tek danas završeni radovi na plastificiranju bazena, tako da će olimpijski bazen početi da se puni večeras, a vrata za posetioce biće otvorena od utorka, nakon obavljanja svih neophodnih analiza vode.

Kompleks u Sportsko-rekreativnom centru Petnica je u potpunosti spreman za posetioce, a jedino što će im biti potrebno je lepo vreme. Direktor “Valisa” kaže da je problem oko zapošljavanja sezonskih radnika privremeno rešen tako što su pojedini zaposleni na drugim sportskim objektima “Valisa” prebačeni u Petnicu, a spasioci će na bazenima volontoriti, dok Ministarstvo regionalnog razvoja  i lokalne samouprave ne odobri zapošljavanje 19 sezonski radnika.

Ono što je dobra vest je da će cene ulaznica za petničke bazene u ovoj sezoni ostati nepromenjene. Cena celodnevne karte je 200 dinara, a popodnevne 150 dinara. Toliko će plaćati i deca do sedam godina.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *