ponedeljak, 24. juna 2024.

Ljubinko Andrić novi direktor Poleta

Objavljeno: 7. oktobra 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Odbornici lokalnog parlamenta smenili su dosadašnjeg direktora JKP „Polet“ Dragan Brankovića (DSS), a na njegovo mesto je postavljen tržišni inspektor Ljubinka Andrić, koji je kadar SNS. Obrazloženje smene Brankovića za skupštinskom govornicom je izneo pomoćnig gradonačelnika Saša Simić, koji je rekao da „Polet“ konstantno pravi gubitke, da preduzeću nedostaju investicije i da je očigledan pad usluga tog preduzeća. Protiv smene Brankovića su bili odbornici Demokratske stranke. Lider te stranke u Valjevu i odbornik u Skupštini grada Duško Rakić je aktuelnu vlast upozorio da zbog odluke da Brankovića smene pre isteka direktorskog mandata postoji mogućnost da se dogodi da dosadašnji direktor tuži Grad, kao što su to uradili bivši direktori Toplane, Vidraka i Centra za kulturu, koji će građane Valjeva koštati 3,2 miliona dinara.

Pre glasanja o smeni Dragana Brankovića (DSS) skupštinsku salu su napustili odbornici koji su bili na izbornoj listi SNS Zoran Matić i Milenko Dragojević.

5 komentara na “Ljubinko Andrić novi direktor Poleta

  1. Zar vam ne pise jasno da ovo preduzece ima velike gubitke i da je ocigledno problem u vrhu…jer poznata je poslovica „ne postoji los vojnik vec samo los vojskovodja“.

    3

    3
  2. Lupaš mano ko niko. Srenja škola vdraku 26000 din. srednja škola u toplani 45000 din. i štaje tu pozitivno.

    1

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *