utorak, 5. marta 2024.

Mali sajam sporta u Mionici

Objavljeno: 21. septembra 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- U novootvorenoj Hali sportova u Mionici danas će biti organizovan „Mali sajam sporta“. U Hali sportova će se okupiti svi sportski klubovi sa teritorije opštine Mionica, koji će tokom Sajma prezentovati svoj rad i umeće osnovcima i srednjoškolcima, ali i svim zainteresovanim građanima. Ova manifestacija ima za cilj promociju sporta i podsticanje na profesionalno i rekreativno bavljenje sportom.

“Po prvi put naša opština je preuzela organizaciju jedne ovakve manifestacije koja ima za cilj promociju zdravog načina života, kao i podsticanje mladih da svoje vreme potroše na pravi način. Ovom prilikom sva mionička deca, ali i svi ljubitelji sporta moći će da se oprobaju u najrazličitijim sportovima koji će im biti predstavljeni. Na ovaj način želimo da motivišemo sve one koji se ne bave sportom,  a pre svega decu da se zainteresuju za neki od sportova i da im sport postane svakodnevica”, rekao je predsednik opštine Mionica Boban Janković.

“Mali sajam sporta” počinje u podne, a organizatori su Ministarstvo omladine i sporta, Sportski savez Srbije, Sportski savez opštine Mionica i lokalna samouprava.

Izvor: Patak online

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *