nedelja, 26. maja 2024.

Milica Krstivojević nova predsednica Rotari kluba Valjevo

Objavljeno: 27. juna 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Rotari klub Valjevo je prethodnog vikenda organizovao tradicionalnu primopredaju predsedničke dužnosti. Kako je saopšteno, predsedničku dužnost valjevskih rotarijanaca od prethodnog predsednika advokata Gorana Brankovića, je preuzela je Milica Krstivojević, stariji klinički embriolog.

Na ovom događaju su po tradiciji nagrađeni i najbolji učenici jedne od valjevskih srednjih škola. Ove godine na redu je bila Ekonomska škola, a na predlog Nastavničkog veća ove škole nagrađeni su maturanti Natalija Radovanović – poslovni administrator, Maja Stefanović – poslovni administrator a posebnu nagradu je dobila Milica Đurđević – pravni tehničar.

Pored učenika, tradicionalno su dodeljene nagrade i za najbolje mlade sportiste a to su: Ilija Lazarević – rvanje, Maša Radojević – plivanje i Andrea Krstić – karate.

U svom obraćanju dosadašnji predsednik Rotari kluba Valjevo Goran Branković se zahvalio svim članovima kluba i podsetio na aktivnosti koje su valjevski rotarijanci sproveli u prethodnom periodu.

Rotari klub Valjevo učestvovao je u akciji dodele dronova svim osnovnim školama u Valjevu, potom je u novembru sprovedena tradicionalna akcija sadnje drveća u OŠ „Milovan Glišić“, čime su dodatno oplemenili prostor, organizovali smo ekološku akciju čišćenja Divčibara.

Dodatno je obogaćena biblioteka OŠ „Zdravko Jovanović“ u Poćuti. Zajedno sa E-klubom, učetvovali su u opremanju savremenom opremom Centra za vantelesnu opludnju Opšte bolnice u Valjevu.

Donirano je 25 uređaja za prečišćavanje vazduha za sve jaslene grupe Predškolske ustanove „Milica Nožica“ u Valjevu.

Nova predsednica valjevskih rotarijanaca Milica Krstivojević se zahvalila na prilici da klub predvodi u narednoj rotarijanskoj godini i najavila još puno novih aktivnosti na pomoći lokalnoj zajednici po kojima su rotarijanci prepoznatljivi u celom svetu.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *