nedelja, 26. maja 2024.

Prijem za najbolje đake

Objavljeno: 27. juna 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković i predsednica Skupštine grada Valjeva Snežana Rakić organizovali su prijem za najbolje đake Valjeva. Grad Valjevo se ove godine može pohvaliti sa 142 Vukovca i đaka generacije, 75 osnovaca i 47 srednjoškolaca.

Kako je objavljeno na sajtu Grada Valjeva, njima su uručene propusnice za bazene u Sportsko-rekreativnom centru u Petnici. Gradonačelnik Valjeva je čestitao najboljim osnovcima i srednjoškolcima, nastavnicima, profesorima i direktorima škola, ali i roditeljima na uspehu u prethodnoj školskoj godini.

Gradonačelnik Valjeva, foto: Grad Valjevo

„Nagrađujemo đake generacije školske 2020/2021. godine, koju dobijaju diplomu i novčani iznos od 20.000 dinara za osnovce i 30.000 dinara za srednjoškolce, u okviru Nagrade grada Valjeva, a takođe danas nagrađujemo i đake generacije i vukovce ove školske godine propusnicama za bazene u Petnici. Vaš Grad vam na ovaj način čestita uspeh u dosadašnjem školovanju, a nagrade su uvek simbolične i nikada ne mogu da budu kompenzacija za sve ono što su vaši najbliži uložili u vas. S obzirom na to da ste u dosadašnjem školovanju pokazali da ste najbolji, mi zaista verujemo da ćete se dokazati i u budućem životu i radu i da ćete na najbolji mogući način  doprineti sebi i svojim porodicama, svom gradu i Srbiji“, poručio je gradonačelnik Gojković najboljim đacima.

Potom su napravili zajedničku fotografiju, koja će krasiti gradski bilbord i biti podsticaj novim generacijama, da se uspeh i znanje vrednuju i cene.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *