četvrtak, 25. jula 2024.

Milorad Ilić od danas pomoćnik gradonačelnika

Objavljeno: 7. oktobra 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Doskorašnji pomoćnik ministra za građevinarstvo i saobraćaj Milorad Ilić (SPS) od danas je postavljen za pomoćnika gradonačelnika Valjeva. Visoki funkcioner SPS, koji je bez posla ostao kada je od Milutina Mrkonjića (SPS)  Ministarstvo za građevinarstvo i saobraćaj preuzela Zorana Mihajlović (SNS), po odluci gradonačelnika Valjeva Stanka Terzića (SPS) postavljen je za njegovog  pomoćnika i zadužen je za prostorno planiranje i održivi razvoj.

Rešenje o njegovom postavljenju je doneto jutros, a o ovoj nameri prvog čoveka Valjeva, kako saznajemo, nisu bili upoznati čak ni pojedini „drugovi“ iz njegove Socijalističke partije Srbije. Miloradu Iliću danas je bio prvi radni dan, a kako saznajemo, smešten je u kancelariji koju je ranije koristio pokojni pomoćnik gradonačelnika Selimir Manojlović.

Niko od čelnika Valjeva nije želeo da zvanično potvrdi informaciju o imenovanju još jednog pomoćnika gradonačelnika, a prvi čovek Valjeva Stanko Terzić i danas je izbegao pojavljivanje pred novinarima, jer je na obeležavanje Dečje nedelje „poslao“ njegovog zamenika Žarka Kovača, iako je, po protokolu, gradonačelnik Terzić trebalo da se obrati deci koja su se okupila u Centru za kulturu. Ni Milorad Ilić nije odgovarao na naše telefonske pozive. Kako saznajemo, plata pomoćnika gradonačelnika Valjeva je preko 80.000 dinara.

Jedan komentar na “Milorad Ilić od danas pomoćnik gradonačelnika

  1. SPS vlada sam sa Poćutom pride. Mića i Otpremnina će čudo da naprave od Grada, isto čudo kao Kaplar što ne napravio u GP Jablanici. Glasajte narode samo glasajte.

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *