utorak, 25. juna 2024.

Ministar Đorđević posetio Valjevo

Objavljeno: 29. avgusta 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Ministar rada, boračkih i socijalnih pitanja Zoran Đorđević posetio je juče popodne Valjevo, gde je razgovarao sa gradskih rukovodstvom i predstavnicima Udruženja boraca. Javnost nije bila obaveštena o dolasku ministra, nije stigla nikakva informacija iz PR službe Grada Valjeva o ovoj poseti ministra, razlozima njegovog dolaska i rezultatima razgovora, a da nije bilo saopštenja Udruženja boraca i fotografija koje su na društvenim mrežama objavili gradski funkcioneri, javnost ne bi ni znala da je ministar Đorđević bio u poseti Valjevu.

U saopštenju valjevskog Udruženja boraca navodi se da je sastanak održan u gradskoj kuću povodom zahteva boraca i najavljenog štrajka, od kojeg su borci, kako je saopšteno, privremeno odustali.

Udruženja boraca od lokalne samouprave traži popravku krova iznad Spomen sobe, u kojoj prokišnjava, a izneto je više zahteva koji su u nadležnosti države.

„ Ministar Zoran Đorđević je istakao da su zahtevi minimalni i da će sve biti rešeno što je u skladu sa zakonom i da su svi veoma karakteristični po svojoj strukturi. Mi ćemo pratiti razvoj rešavanja zahteva i shodno tome ćemo i reagovati bez ucene legalno izabranih političara koji donose odluke u skladu sa zakonom. Nećemo odustati od istih zahteva nikada jer su teški po naše članove i realni“, navodi se u saopštenju za javnost Udruženja boraca.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *